Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farsangi bál (2017)

2017.02.17

Itt a farsang, eljött végre, 

Legyen már a télnek vége! 

Bújtasd tested maskarába, 

Szíved, lelked vidámságba! 

Eljött ez a nap is! A gyerekek már nagyon várták, a február 11-ei szombatot. A szülők lelkesedésében nem volt hiány, szép számban jelentek meg a farsangi előkészületeknél. Ezúton is köszönjük iskolánk nevelőtestülete és diákönkormányzata nevében, a tevékeny segítséget, a szülői-, pedagógusi felajánlásokat. Közösen ripsz-ropsz elkészültek a szendvicsek, megoldottuk a feladatokat!

kep-358.jpg

A délután a gyerekeknek a szórakozásról, nekünk a munkáról szólt. Olyan munkáról, mely eltér a hétköznapoktól, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy közös, kulturált szabadidőt töltsünk el tanítványainkkal és szüleikkel.  Idén kevesebb beöltözött tanuló mutatta meg magát, de sok közülük roppant leleményes volt, így a zsűrinek alaposan feladták a leckét. Az „egér a könyves polcon” vagy a „kalóriaszegény szendvics” jelmezek, a díjazottak között voltak. A hagyományőrzést értéknek tekintő falunkban, a népi táncos jelmezbe öltözött lányok is nagy sikert arattak.

kep-363.jpg

Az evés-ivás a mulatság természetes része. Nincs farsang, a Kottán Cukrászda süteményei nélkül. Sőt, nagy számban fogyott a híres farsangi szendvicsünk is. A zsákbamacska és a tombola nyeremények is emlékezetessé tették a napot.

kep-367.jpg

Öröm volt látni, hogy a gyerekek milyen jól érezték magukat a rendezvényen, hogy tudnak igényesen szórakozni!  Jó érzéssel töltött el valamennyiünket, hogy ismét együtt tudnak dolgozni a tanárok, a szülők és a gyerekek. Jövőre is hasonló rendezvényt szeretnénk!

kep-373.jpg

Diákönkormányzat

Iskolavezetés

 Karneválban vidám nóta,   

Táncolunk a zeneszóra, 

Gondunk, bajunk elfeledjük,   

Milyen jó is most így együtt.              

(Andók Veronika: Farsangoló)